Μετάβαση στην περιήγηση
Pampers®  Αγάπη, Ύπνος και Παιχνίδι

Η καλύτερη φροντίδα Pampers για το ευαίσθητο δερματάκι του νεογέννητου

Οι πάνες Pampers Premium Protection™ New Baby Sensitive διαθέτουν έως και 50% περισσότερα συστατικά φροντίδας του δέρματος* και έχουν πιο ήπια σύνθεση για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων. Δερματολογικά πιστοποιημένες από την Skin Health Alliance.
*Σε σύγκριση με τις πάνες Pampers Premium Protection™ New Baby

Εκπτωτικά Κουπόνια
Pampers στο e-mail σας!

Τώρα, τα κουπόνια Pampers έρχονται σε εσάς με ένα μόνο e-mail! Αποκτήστε τα σήμερα και χαρίστε στο μωράκι σας ό,τι καλύτερο ακόμα πιο οικονομικά!

Βασικές ικανότητες για τον τοκετό και τη μετέπειτα ζωή

0   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
104
Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση «το μυαλό υπερισχύει του σώματος». Ειδικά εάν είστε εξοικειωμένη με το διαλογισμό και τις τεχνικές χαλάρωσης, θα γνωρίζετε πόσο ισχυρό μπορεί να γίνει το μυαλό.
Διαβάστε περισσότερα

Μπείτε σ' έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ύπνο και παιχνίδι!

Τα Pampers είναι δίπλα σας, σε κάθε στάδιο ανάπτυξης του μωρού σας, με online περιοδικά με χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς, εκπτωτικά κουπόνια Pampers, δωρεάν δείγματα προϊόντων και πολλά ακόμα αποκλειστικά οφέλη!

Κάθε γλυκιά στιγμή, κρατάει για μια ζωή

με το Pampers Baby Book!

Αιχμαλωτίστε κάθε ιστορία, φωτογραφία,
σχόλιο και like για το μωρό σας με το
πιο πρωτότυπο Λεύκωμα!

Ανυπομονώντας να γίνετε μητέρα

0   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
60
Σε μερικές εβδομάδες, εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε την σπουδαιότερη αλλαγή της ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τις τελευταίες ημέρες ως μια ευκαιρία για να συζητήσετε για τη ζωή σας έως τώρα και για το μέλλον.
Διαβάστε περισσότερα

Είστε έγκυος; Διαβάστε για την εβδομάδα της εγκυμοσύνης σας

Το σώμα σας αλλάζει ραγδαία και υφίσταται νέες και συναρπαστικές αλλαγές κάθε μέρα. Τα άρθρα μας είναι σχεδιασμένα για να σας καθοδηγήσουν καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, από την 4η έως την 40ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης σας. Ένας αναλυτικός οδηγός για κάθε γουργουρητό, κλωτσιά και λιγούρα, από εμάς για σας!

Αχ.. αυτό το αίσθημα ναυτίας! Πώς αντιμετωπίζεται η ζαλάδα.

1   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
35
Περισσότερες από τις μισές έγκυες γυναίκες νοιώθουν ναυτία - ή αλλιώς πρωινή αδιαθεσία. Μιλάμε για ένα από τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης
Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη προστασία Pampers για το δερματάκι του νεογέννητου

Με το μοναδικό στρώμα απορρόφησης Absorb-Away που απορροφά τα μαλακά κακάκια και την υγρασία και τα απομακρύνει από την επιδερμίδα του μωρού σας. Έτσι, με τη φροντίδα και προστασία των Pampers, το νεογέννητό σας θα αισθάνεται μόνο την αγάπη σας.

Γιατί μερικές φορές είναι απαραίτητη η καισαρική τομή;

1   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
41
Η πλειοψηφία των τοκετών ολοκληρώνεται χωρίς σημαντικές ιατρικές επιπλοκές. Περιστασιακά, ο γιατρός συστήνει στη μητέρα να επιλέξει την καισαρική τομή για λόγους ασφαλείας.
Διαβάστε περισσότερα